Mărirea sânilor cu silicoane – informații și preț

Cristian NițescuArticole, Implanturi mamareLeave a Comment

operație-marire-sani-silicoane,nitescu

Despre silicoane

Implantul cu silicoane reprezintă procedura chirurgicală prin care se introduce un săculeţ cu înveliş din silicon într-un şanţ submamar creat la nivelul sânului, obţinându-se astfel un piept proeminent şi un decolteu de invidiat.

Primele silicoane din lume au fost realizate în urmă cu aproximativ 55 de ani la iniţiativa unui chirurg plastician care, jucându-se cu o pungă de sânge, şi-a dat seama că avea consistenţă asemănătoare cu cea a unui sân. Astfel şi-a dat seama că ar putea realiza proceduri prin care să insereze eficient pungi cu lichid în organismul uman.

Implanturile cu silicoane au început să se vândă în anii 60 ai secolului trecut în Statele Unite, însă FDA (autoritatea federală a medicamentelor) nu le-au acceptat ca fiind proceduri sigure până în anii 70. Tehnologia implanturilor a evoluat atât de mult încât, în acest moment, s-a ajuns la cea de-a cincea generaţie de implanturi cu silicoane.

*Prețurile variază în funcție de tipul și forma implantului[/cs_text][envira-gallery id=”13704″]

Trebuie reamintit că niciun implant cu silicoane nu afectează sănătatea pacientei. Cu toate acestea, din punct de vedere estetic, este normal să se observe modificări, dar acestea nu se datorează implantului în sine, ci modurior prin care organismul uman reacţionează la schimbările prin care trece.

Implantul cu silicoane nu influenţează modificările corporale din timpul sarcinii şi nici fluctuaţiile în greutate. Fiind plasat submuscular, implantul nu modifică estetica sânului nici negativ şi nici pozitiv.

Schimbarea esteticii sânului în timpul sarcinii și pierderile/câştigurile în greutate sunt influenţate de un număr mare de variabile cum ar fi: bagajul genetic, structura internă a sânului şi chiar tipul de piele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *