Remodelarea sânilor iți redă aspectul unui bust mai tânăr!

Cristian NițescuArticoleLeave a Comment

remodelarea sanilor

Cea mai frecventă schimbare a aspectului fizic, care este notabilă fără prea mari eforturi și care sporește considerabil stima de sine, este remodelarea sânilor, unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, intervențiile din această categorie fiind dintre cele mai complexe.
Totodată, acestea sunt și extrem de solicitate, fiind reale soluții pentru femeile care doresc un bust impresionant, cât și pentru cele care vor să reducă din volum, sau care în urma unei mastectomii, doresc să-și recupereze imaginea de altădată.

Cea mai întâlnită intervenție din această gamă este mărirea sânilor cu implant siliconic. Acesta se plasează sub glanda mamară sau sub mușchiul pectoral, având ca scop mărirea bustului în cazul persoanelor nemulțumite de dimensiunea lor naturală, redarea volumului sau atenuarea unei asimetrii. Aspectele legate de forma și volumul siliconului se vor discuta în cadrul unui consult preoperator, pentru a obține un echilibru al proporțiilor corporale și un aspect atrăgător și armonios.Dr. Cristian Nițescu

O altă procedură solicitată este ridicarea sânilor. Pierderea în greutate, sarcina sau alăptarea pot afecta forma și fermitatea acestora. În acest caz, femeile pot recurge la acest tip de intervenție, cunoscută și sub denumirea de mastopexie. Operația presupune rearanjarea țesutului mamar și mutarea poziției areolei, fără a modifica dimensiunea sânului. Fermitatea sânilor se obține prin îndepărtarea excesului de piele.

Acest tip de procedură este adesea solicitată de femei care au născut, care au alăptat, sau care au slăbit mult în urma unui regim alimentar. Elasticitatea cutanată scade odată cu înaintarea în vârstă și multe persoane, deși sunt mulțumite de mărimea sânilor, doresc un plus de fermitate și o formă tinerească a acestora. Bineînțeles că ridicarea sânilor se poate realiza concomitent cu implantul mamar, în cazul în care se dorește și un plus de volum.Dr. Cristian Nițescu

Tot în cadrul chirurgiei sânilor, este inclusă și reducția mamară. Această operație, pe lângă redarea unui aspect fizic echilibrat, ajută la îmbunătățirea calității vieții prin eliminarea durerilor de spate, gât și umeri cu care se confruntă majoritatea femeilor cu sâni mari.

Majoritatea persoanelor care apelează la această intervenție o fac cu scopul de a ameliora sau chiar de a scăpa definitiv de durerile provocate de mărimea bustului. Reducția mamară le permite totodată, să se simtă mult mai bine în propria piele și să îmbrace haine care altădată nu le avantajau.Dr. Cristian Nițescu

Orice intervenție de chirurgie a sânilor trebuie să deservească unui scop bine definit și să respecte normele estetice privind proporțiile, mărimea și forma. Aici intervine măiestria și experienţa chirurgului plastician, persoana potrivită care poate îmbina cerințele, dorințele și necesitățile pacientelor cu abordarea estetică corespunzătoare fiecărei persoane în parte.

Distribuie mai departe

Te invit să descoperi mai multe informații despre operația de implanturi mamare.Dr. Cristian Nițescu
Tot ce trebuie să știi despre implanturile mamare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *