Liposucție coapse: pentru un plus de încredere în propria frumusețe

liposuctie picioare suple

Liposucție coapse: această procedură chirurgicală te ajută să scapi de grăsimea de pe coapse, inestetică, deranjantă și incomodă la mers. Astfel, vei obține picioare mai zvelte, mai frumoase și, odată cu aceste rezultate, un plus de încredere în farmecul propriu.

Liposucție coapse: soluția pentru picioare de invidiat

Grosimea coapselor nu este întotdeauna legată de numărul de kilograme, ci ţine, de cele mai multe ori, de constituţia fiecăruia. Persoanele de sex feminin sunt mai predispuse să dezvolte depozite adispoase pe şolduri şi coapse.  Iar acesta poate să fie și cazul tău: deși ai o talie de viespe şi un corp bine-proporţionat, ai membre inferioare mai solide. Procedura de liposucție coapse îți rezolvă această problemă.

Referitor la riscurile procedurii de liposucție coapse, acestea sunt minime, precum riscurile presupuse de orice tip de intervenţie chirurgicală. Cu toate acestea, persoanele care doresc să efectueze acest tip de operaţie, trebuie să ţină cont de o serie de recomandări pre- şi postoperatorii, precum şi să respecte un regim de viaţă echilibrat ulterior. Este esenţial să nu uiți că liposucția este o procedură de remodelare corporală, nicidecum o metodă de slăbire.

  • Procedura de liposucție coapse presupune o perioadă de recuperare scurtă. După aproximativ două-trei zile de la efectuarea intervenţiei, pacienta poate să înceapă să meargă, urmând ca suturile să fie îndepărtate în următoarele 4-5 zile.
  • Pentru o recuperare cât mai rapidă este recomandată reluarea treptată a activităţilor zilnice, cu evitarea efortului fizic sau a statului în picioare timp îndelungat.
  • În primele săptămâni, persoanele care au trecut printr-o liposucție coapse să poarte pantaloni elastici, conform indicațiilor medicului chirurg plastician.

Despre liposucție

ÎLiposucţia sau lipoaspiraţia, cum i se mai spune, este una dintre cele mai potrivite metode pentru a avea un corp suplu. Această procedură chirurgicală poate elimina depozitele de grăsime acumulate la nivelul feselor, coapselor, aşa-numitelor „aripioare”.

O lipoaspiraţie, indiferent de zonele care se doresc a fi corectate (braţe, abdomen, talie, şolduri, coapse sau genunchi), folosește același principiu de bază: realizarea unor mici incizii în zonele vizate, introducerea unei soluţii pentru solubilizarea depozitelor adipoase, urmată de aspiraţia ulterioară a grăsimii printr-o canulă.

Spre deosebire de metoda clasică, lipoaspiraţia cu laser prezintă numeroase avantaje, cum ar fi îndepărtarea depozitelor de grăsime într-un mod mai puţin traumatic, un timp mai scurt de recuperare, tegumente mai elastice şi mai suple, precum şi reducerea echimozelor postoperatorii.

În cadrul lipoaspiraţiei laser, după introducerea soluţiei menţionate mai sus, se utilizează o canulă specială cu fibră laser, ce lichefiază (topeşte) grăsimea. Ambele proceduri au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar în prezent se pot obţine rezultate excelente, timpul de recuperare fiind foarte scurt.

De menționat: prin lipoaspiraţie nu se poate interveni în anumite zone cu o concentraţie anatomică mare de elemente importante (vase mari, nervi), ceea ce face ca procedura să aibă anumite limitări. Mai mult, liposucția nu este recomandată persoanelor care suferă de diabet zaharat, boli infecțioase, boli cronice sau tulburări de coagulare.

 

Suna-ne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *