Liftingul facial – tinerețe fără bătrânețe

Cristian NițescuLifting facial1 Comment

lifting facial tinerete fara batranete

Cremele și tratamentele costisitoare nu-și mai fac efectul? Ridurile sunt din ce în ce mai accentuate și aspectul feței te nemulțumește tot mai mult? Inevitabil, trecerea timpului lasă urme și pe chipul celui mai norocos om din lume.

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea feței își pierde catifelarea, elasticitatea, fermitatea și culoarea, căpătând un aspect neplăcut. Apar leziunile cutanate și ridurile, care înăspresc trăsăturile feței și îmbătrănesc tenul, altădată tânăr.

Miracolul chirurgiei estetice

Una dintre cele mai eficiente metode de împrospătare și întinerire a feței este liftingul facial chirurgical. Intervenția se poate realiza și în combinație cu alte proceduri, cum ar fi liftingul sprâncenelor sau modelarea ploapelor, cu scopul de a da o formă armonioasă feței.

Această procedură este folosită la îndepărtarea sau îmbunătățirea oricărei linii profunde situate de la nas la colțurile bărbiei, ajutând tenul să capete un aspect mult mai sănătos.
Intervenția constă în aplicarea unei incizii care pornește deasupra liniei de inserţie a părului la tâmple şi continuă spre scalpul inferior. Spre finalul intervenţiei vor fi plasate suturi pentru a întinde pielea şi se vor închide inciziile. Pot fi, de asemenea, utilizate clipsuri de metal la nivelul scalpului.
Operaţia durează, în general, câteva ore. După intervenţie, faţa va fi bandajată, externarea fiind posibilă după numai câteva ore.Dr. Cristian Nițescu

În perioada de recuperare este recomandat repausul, odihna și evitarea efortului fizic excesiv. De asemenea, la indicațiile medicului chirurg trebuie evitată expunerea la razele soarelui, consumul de alcool și băile foarte fierbinți. Majoritatea pacienţilor sunt total recuperaţi şi disponibili pentru reluarea activităţilor cotidiene după aproximativ două săptămâni.

Candidatul ideal pentru operația de lifting facial

Specialiștii recomandă liftingul facial acelor persoane care prezintă semne vizibile de îmbătrânire, cu vârste cuprinse între 45 și 70 de ani. Intervenția se realizează o dată în viață sau se poate repeta la 10-15 ani, în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte.

Sfatul chirurgului estetician

Consultarea medicului chirurg este esențială. În timpul consultației vă veți putea exprima toate așteptările și temerile legate de această intervenție. Sinceritatea într-o astfel de discuție este cea mai bună cale de a obține rezultatele dorite. După o evaluare completă, medicul chirurg va decide dacă liftingul facial este potrivit persoanei în cauză, care este metoda adecvată de intervenție, care sunt beneficiile și riscurile unei astfel de proceduri.

De reținut este faptul că liftingul facial nu oprește procesul de îmbătrânire ci oferă o înfățișare mult întinerită si revigorată. Chirurgul estetician vă poate garanta rezultatul mult așteptat, doar în cazul în care urmați îndeaproape sfaturile acestuia.

Distribuie mai departe

Te invit să descoperi mai multe informații despre operația de lifting facial.Dr. Cristian Nițescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *