Fillere cu acid hialuronic pentru o piele fără riduri

decembrie 20, 2019

acid-hialuronic
Despre acid hialuronic ați auzit, cu siguranță, în mai multe contexte, de la creme și produse cosmetice care îl conțin, la fillere folosite de către specialiștii în chirurgie estetică, pentru umplerea ridurilor. Descoperit în 1934, acidul hialuronic este o componență esențială în structura celulară, care se mai numește și hialuronat sau hyaluronan. Acidul hialuronic are un rol semnificativ în menținerea supleții pielii, încetinind procesul de îmbătrânire și ajutând hidratarea pielii.

Super-puterile aciului hialuronic

Deși multe femei utilizează cosmetice de calitate, nimeni nu poate să păcălească trecera timpului și efectele stresului, oboselii și ale poluării asupra tenului. Astfel, cu ajutorul acidului hialuronic injectabil se obține efectul dorit de reîntinerire, revitalizare și hidratare profundă a pielii. Acționând ca un liant între fibrele de colagen și elastină, acidul hialuronic, în special atunci când este utilizat în mod injectabil, pătrunde în structurile pielii și ajută celulele să rețină apa. Fillere cu acid hialuronic stimulează pielea să se bucure de calitățile multiple ale acestei substanțe. Acidul hialuronic conduce la îmbunătățirea structurii și a texturii pielii, rezolvă problemele apărute în urma efectului gravitației asupra pielii, redă fermitatea și volumul bomeților, bărbiei, buzelor.

Acid hialuronic pentru estomparea ridurilor

Ai parte de numeroase beneficii estetice, în urmă injectării cu acid hialuronic. Un real elixir care prelungește tinerețea pielii, acidul hialuronic este recomandat să se utilizeze, odată cu primele semne de îmbătrânire. Unul dintre cele mai căutate beneficii este cel de umplere a ridurilor. Ridurile nu pot fi evitate la infinit, din păcate, fie că este vorba despre riduri fine, de expresie, sau riduri mai adânci. Acestea afectează aspectul pielii, fiind accentuate și de obiceiurile negative din stilul de viață: fumatul, consumul multor grăsimi în alimentație și chiar de factorii de mediu, de lipsa utilizării cremelor cu filtru de protecție solară etc. Estomparea ridurilor cu ajutorul fillerelor de acid hialuronic se poate face în jurul gurii, al ochilor, precum și la nivelul frunții, al bărbiei și obrajilor. Acidul hialuronic are capacitatea de a hidrata pielea, conferindu-i un aspect sănătos și luminos, de lungă durata. Pielea își recapătă elasticitatea, devenind cu peste 90% mai suplă decât ar face-o orice cremă hidratantă. Acțiune de vindecare asupra leziunilor de pe piele Dincolo de efectele estetice ale substanței acid hialuronic, acesta are un rol benefic și în abordarea rănilor pielii. Mai mult decât atât, se folosește acid hialuronic și în tratarea unor probleme oculare, în abordarea osteoporozei, în chirurgia otologică și în anumite afecțiuni respiratorii.

De ce să alegi fillere cu acid hialuronic?

Fillerele cu acid hialuronic sunt mult mai eficiente decât alte produse care conțin substanța, precum unele creme și seruri. Asta pentru că, prin injectare, acidul hialuronic pătrunde în profunzime, spre deosebire de varianta cremelor, care acționează pe straturile superioare ale pielii. Din acest motiv, cu ajutorul fillerelor, pielea este penetrată de acidul hialuronic, generând efecte semi-permanente. Injectabilele pot fi folosite pentru a îmbunătăți conturul feței și pentru a reduce ridurile inestetice din colțul ochiului, cunoscute, în termeni populari, drept „laba gâștei”. Acționând în profunzime, acidul hialuronic stimulează sinteza de colagen, ceea ce restaurează componentele pielii, aceasta arătând mai fermă. Procedura de injectare cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor este relativ simplă, și oferă rezultate durabile, vizibile și de impact, pentru o perioadă de aproximativ 9-12 luni. Pe piața de profil, există multe variante de fillere, de aceea este dificil pentru o persoană să aleagă, fără să se consulte cu un specialist. Fiecare produs este unic, are o textură diferită, o densitate specială, astfel încât unele fillere se potrivesc mai bine în anumite zone ale tenului decât în altele. În funcție de nevoile personalizate, de problemele pielii, de adâncimea ridurilor și de zonele care necesită umplere cu acid hialuronic, se aleg cele mai potrivite variante pentru tine. Vorbește cu un specialist în chirurgie estetică, pentru cele mai bune rezultate.

Programeaza-te

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Intervenția dorită

Mesajul tău

Suna-ne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *