De ce să îţi faci o operaţie estetică de implant de gambă?

Cristian NițescuArticole, Implant de gambăLeave a Comment

implant de gamba

De ce şi-ar face cineva un implant de gambă? Sunt sigur că este o întrebare la care mulţi dintre noi se gândesc. Răspunsul pe care o să vi-l ofer este acela că o operaţie de implant de gambă are în primul rând un scop reparator. Orice traumatisme sau leziuni ale gambei pot fi corectate prin intermediul acestei intervenţii.

Implantul de gambă are şi un rol estetic

În cazul femeilor, de exemplu, o astfel de intervenţie rezolvă problema simetriei gambelor, a disproporţionalităţii faţă de coapse, oferind corpului o linie armonioasă. Implantul de gambe este util şi bărbaţilor, mai ales că mulţi dintre ei îşi doresc creşterea masivităţii musculaturii din aceste zone, chiar cu preţul unui antrenament intensiv la sală.

Practic o intervenţie de implant de gambă durează în jur de două ore (pentru ambele gambe) şi se realizează sub anestezie generală. Ştiu că mulţi dintre cei care se gândesc la o astfel de intervenţie sunt speriaţi oarecum de eventualele dureri resimţite postoperatoriu. Totuşi, acestea sunt tolerabile şi de obicei se resimt ca stările de febră ce apar după o activitate intensă. Procesul de vindecare complet survine după circa 4-6 săptămâni.

Poate vi se pare o perioadă îndelungată, însă faptul că rezultatul obţinut în urma intervenţiei este permanent, fără să fie periclitat de trecerea timpului, este un motiv întemeiat pentru a depăşi cu succes perioada de vindecare.

Recomand efectuarea unui implant de gambă oricărei persoane care prezintă leziuni la nivelul gambelor sau este pur şi simplu complexată de aspectul acestora. Pe lângă faptul că o să vă îmbunătăţească considerabil aspectul fizic, veţi căpăta şi încredere în voi.

Gambele frumoase sunt foarte importante atunci când vine vorba de aspectul corpului, privit în ansamblu. Aşa că, de ce să nu scăpaţi de complexe şi să vă bucuraţi nestingherit de viaţă?

Distribuie mai departe

Te invit să descoperi mai multe informații despre implanturile de gambe.Dr. Cristian Nițescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *