Complexul sânilor „lăsaţi”

ianuarie 29, 2019

sani lasati

Problema sânilor este una care, cu siguranţă, le afectează pe cele mai multe femei. Foarte multe dintre reprezentantele sexului frumos nu sunt mulţumite de mărimea bustului lor, însă există şi numeroase cazuri în care femeile se plâng de aşa-numiţii „sâni “lăsaţi”.

Am putea vorbi de însăşi existenţa unui complex în jurul căruia aspecte precum mărirea sânilor sau „sânii lăsaţi” cauzează reale motive de panică în rândul unei femei. Sigur că motivele de agitaţie pot fi lesne de înţeles, mai ales că frumuseţea este o virtute la care orice femeie a râvnit încă din perioada antică.

Frumuseţea poate fi percepută diferit de fiecare dintre noi, însă nu este mai puţin adevărat că omul (femeile, în special), a avut dintotdeauna aspiraţii spre atingerea perfecţiunii. Sânii frumoşi, bine-conturaţi au fost percepuţi întotdeauna ca fiind un detaliu al feminităţii ce ar putea fi uşor asemănat unei tactici de succes în câştigarea unei competiţii acerbe, cum este cea a seducţiei.

Deşi multe femei au o oarecare reţinere atunci când vine vorba de o intervenţie chirurgicală, cum este cea de ridicare a sânilor sau cea de mărire de sâni prin implanturi mamare sau silicoane, aşa cum sunt mai des denumite, totuşi această procedură este una care s-ar dovedi de un real ajutor în cazul foarte multor tinere.

În privinţa pericolelor presupuse de o operaţie de ridicare sau de mărire de sâni, ele sunt aproape nule. Să nu uităm că medicina face progrese, iar chirurgia estetică este şi ea o ramură care ţine pasul cu evoluţia ştiinţifică. Ca urmare a acestui fapt, silicoanele sau implanturile mamare au început să cunoască o gamă din ce în ce mai variată. Astfel că, implanturile mamare cu silicon pot fi selectate foarte uşor, în funcţie de preferinţe şi necesităţi. Aşă că, dacă am supune operaţiile de ridicare/mărire de sâni unui proces de ansamblu, am ajunge la concluzia că totul depinde de mentalitatea celei care apelează la o astfel de intervenţie şi, bineînţeles, de posibilităţile financiare.

Dacă o persoană care decide să-şi mărească sânii se poate lovi de unele prejudecăţi ce privesc superficialitatea unei astfel de decizii, în cazul unei intervenţii de remodelare a sânilor lăsaţi lucrurile stau un pic diferit. Poate pentru că a corecta este privit întotdeauna altfel decât a îmbunătăţi? Iată un aspect la care vă invit să meditaţi.

 

Distribuie mai departe

Te invit să descoperi mai multe informații despre ridicarea sânilor.Dr. Cristian Nițescu

One Comment on “Complexul sânilor „lăsaţi””

  1. Pingback: Complexul sânilor “lăsaţi” | Dr. Cristian Niţescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *