Ce părere aveți despre implanturile mamare?

august 30, 2019

parere implanturi mamare

Subiectul “implanturilor mamare” este unul care cu siguranţă stârneşte interesul celor mai multe femei. Indiferent dacă sunteţi pro sau contra realizării unei operaţii de mărire a sânilor, vreau să vă spun că o astfel de intervenţie chirurgicală nu trebuie nicidecum privită cu reproş sau plasată într-un con de umbră.

Nu o să neg faptul că de-a lungul intervenţiilor pe care le-am realizat, nu au existat şi cazuri în care clientele mele nu aveau neapărat nevoie de o operaţie de mărire a sânilor, însă de cele mai multe ori motivaţiile lor rezidă în acea binecunoscută explicaţie “vreau să mă simt bine cu mine însămi”. Cu toate acestea, este absolut normal şi liber ca fiecare tânără să dorească să-şi modeleze trupul în funcţie de propriile aşteptări. Moft sau dorinţa de a ieşi cât mai mult în evidenţă? Cred că e un aspect care pe niciunul dintre noi nu ne afectează în mod direct.

Aş vrea să vă pun în temă şi asupra implicaţiilor unei operaţii de mărire a sânilor. Nu vă îngrijoraţi din pricina zvonurilor care spun că o operaţie cu implanturi mamare ar putea cauza cancerul la sân. Este o informaţie complet eronată! Nu există nicio legătură de cauzalitate între implanturile mamare şi cancerul la sân. De asemenea, persoanele care îşi fac o operaţie de mărire de sâni nu sunt cu nimic diferite de celelalte. Trebuie să înţelegem chirurgia estetică ca fiind un progres al medicinei şi ca o soluţie pentru multe dintre implicaţiile pe care aspectul fizic le poate avea asupra psihicului unui pacient.

Implanturile mamare, fie ele de silicon sau cu soluție salină, nu vă modifică în niciun fel desfăşurarea normală a vieţii. Dacă vă decideți să apelați la o operație estetică de mărire a sânilor cu implanturi mamare, nu uitaţi să apelaţi întotdeauna la sfaturile unui chirurg estetician. Un specialist o să vă recomande cea mai bună metodă de realizare a unei astfel de intervenţii.

Distribuie mai departe

Te invit să descoperi mai multe informații despre operația de mărirea a sânilor cu implanturi mamare.Dr. Cristian Nițescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *