Buzele senzuale. Buzele care seduc

buzele senzuale

Operaţiile estetice de mărire a buzelor se încadrează în rândul intervenţiilor chirurgicale cel mai des solicitate de către clientele mele.  Buzele senzuale, voluptuoase reprezintă unul dintre secretele seducţiei feminine. Nu e de mirare că milioane de femei din lumea întreagă visează să aibă buze atrăgătoare, acest detaliu al feminităţii fiind poate printre primele remarcate într-un contact vizual.

În căutarea frumuseţii, o operaţie de mărire a buzelor este cu siguranţă una dintre procedurile estetice cele mai simple, prin prisma realizării lor, însă creatoare de acel binecunoscut efect „wow” în privinţa rezultatelor imediate.

Operaţia de mărire a buzelor, spre deosebire de un implant mamar, are ca avantaje timpul mult mai scurt necesar îmbunătăţirii aspectului fizic dar şi vizibilitatea promptă a rezultatelor concretizate într-o înfăţişare mai atractivă.

De ce insist atât de mult asupra implicaţiilor imediate a unei astfel de intervenţii de natură estetică? Tocmai pentru că aşa cum povestesc ulterior şi clientele mele, mărirea buzelor nu este ceea ce generic am putea numi o “operaţie”. Augmentarea sau remodelarea aspectului buzelor se realizează practic prin simpla injectare a unei substanţe numite acid hialuronic. Fără dureri, sau riscuri de a se produce reacţii alergice. Însă cu mulţumirea dobândirii unui plus de încredere în sine şi a unor rezultate care nu au cum să fie trecute uşor cu vederea.

În fond, mărirea buzelor, ca de altfel orice modificare de natură estetică pe care corpul nostru o dobândeşte este un proces care la început ne poate surprinde un pic, însă liniştea şi forţa interioară pe care o conferă nu pot fi nicicum concurate.

Distribuie mai departe

Te invit să descoperi mai multe informații despre mărirea buzelor cu acid hialuronic.Dr. Cristian Nițescu
Tot ce trebuie să știi despre mărirea buzelor cu acid hialuronic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *