Tot ce trebuie să știi despre alungirea și îngroșarea penisului

alungirea penisuluiAceasta este o operație estetică ce poate îndepărta complexul binecunoscut al bărbaților legat de dimensiunile penisului.

linie express

1. Cui ii este recomandată?

Candidații sunt bărbați tineri, sănătoși, fără semne de atrofie a penisului, care sunt pur și simplu nemulțumiți de dimensiunile acestuia. Este de reținut însă că această intervenție nu are nici un efect asupra potenței, deci nu este recomandată în tratamentul impotenței decât dacă aceasta are un substrat psihologic legat de un complex.

2. Procedură

Operația se realizează sub anestezie generală sau rahianestezie/peridurală. În cazul alungirii, aceasta se va efectua prin secționarea ligamentului suspensor al penisului. Se face o incizie la baza penisului, se expune ligamentul suspensor și se secționează, astfel că se va produce, în funcție de individ, o creștere a lungimii penisului de maxim 2 cm.

Îngroșarea presupune recoltarea unei cantități de grăsime de la nivelul abdomenului sau feselor. Se fac niște mici incizii în lateralele bazei penisului și se injectează grăsimea pe toată circumferința penisului, pe toată lungimea acestuia, prin intermediul unor mici canule. Apoi se repartizează aceasta uniform.

3. Indicații pre și postoperatorii

Pre și postoperator, se recomandă evitarea fumatului și a administrării de medicamente ce cresc riscul de sângerare. Efortul fizic și contactul sexual trebuie evitate minim 1 lună postoperator.

Recuperarea este, de obicei, rapidă. Pot apărea însă vânătăi și edem al penisului și zonei inghinale. Este bine de știut că în timp, variabil de la un individ la altul, grăsimea injectată poate fi metabolizată de organism, putând fi necesară o nouă intervenție, dacă pacientul dorește acest lucru.

PREȚ: 1400 - 2300 Euro