4 moduri în care o operaţie estetică îţi poate schimba în bine viaţa

Cristian NițescuArticole1 Comment

beneficii-operație-estetică

1. Îţi redă încrederea în sine.

2. Te poate ajuta în carieră, o persoană cu un fizic frumos având succes profesional mai mare, conform studiilor realizate în ultimii ani.

3. Redă tinereţea şi supleţea ţesuturilor, ceea ce conturează trăsăturile, înfrumuseţând chipul, lucru pe care societatea actuală pune mare accent.

4. Elimină complexele legate de corpul propriu şi redă persoanelor în cauză o stare de confort psihoemoţional, acestea ajungând să se iubească şi îngrijească mai mult, ceea ce se reflectă în sfera socio-umană a vieţii lor – ajung să aibă mai mulţi prieteni, se căsătorescă, etc.

Totuşi, este de reţinut faptul că, modificarea pe care o operație estetică o aduce nu va face minuni în viaţa nimănui, nu va repara relaţii eşuate, nu va duce la găsirea sensului în viață sau a jobului perfect. Astfel că, în aşteptărilor lor, pacienţii trebuie să fie realişti şi echilibraţi. Decizia realizării unei operații estetice nu se ia în pripă, pentru a mulţumi pe altcineva, sau pentru a aduce o oarecare schimbare în viaţă, ci pacienţii în cauză trebuie să o facă pentru ei, să chibzuiască bine şi să fie extrem de hotărâţi.

Distribuie mai departe

Te invit să descoperi mai multe informații despre operațiile estetice.Dr. Cristian Nițescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *